Om producten aan uw collectie toe te voegen, zoekt u eenvoudig naar producten. U klikt op 'productdetails' en selecteert op de productpagina 'toevoegen aan mijn collectie'. Dit is te vinden in het paneel met productopties of onder de productafbeelding.

Search Advanced Close

HAGS Worldwide

As a global brand, the HAGS range is available all over the world. To find us in your region, simply select your country from the dropdown below.

VrienDD B.V.
Raasdorperweg 189A
The Netherlands

Neem contact op

HAGS ontwerpt, fabriceert, installeert en onderhoudt al 70 jaar commerciële recreatie-uitrustingen. Als integraal onderdeel van de wereldleider PlayPower Inc., levert het bedrijf speel-, sport- en fitness-, park- en stads-, zee- en schaduwtoestellen over de hele wereld. 


HAGS is in Nederland actief via onze geautoriseerde distributeur, VrienDD B.V.. Wij hebben werkmaatschappijen in het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Denemarken en Polen, alsmede een wereldwijd netwerk van geautoriseerde distributeurs in andere markten. Het administratieve hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Egham. Londen, terwijl het ontwerp en de ontwikkeling hun Zweedse wortels behouden. 


Ons doel is om de toonaangevende leverancier van recreatieve uitrusting en oplossingen in de markt te zijn. door het hoogste niveau van kwaliteit en waarde voor producten en service. Onze inzet is om onze klanten te helpen op hun reis naar het leveren van uitstekende recreatiegebieden en faciliteiten voor hun stakeholders en gemeenschappen. 


Als u met ons wilt praten over een project of ondersteuning en advies nodig hebt, neem dan contact met ons op. 

Volg HAGS:

Country not listed? Don't worry...

Contact our head office in Sweden for details of HAGS products in your country:

HAGS Aneby AB
Grännavägen 7
578 33 Aneby
Sweden

+46 380 473 00
+46 380 451 26

hags@hags.com

X

Heb je vragen?

Ons team van experts helpt je graag!
 

Neem contact met ons op en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.