Om producten aan uw collectie toe te voegen, zoekt u eenvoudig naar producten. U klikt op 'productdetails' en selecteert op de productpagina 'toevoegen aan mijn collectie'. Dit is te vinden in het paneel met productopties of onder de productafbeelding.

Search Advanced Close

Speeltoestellen

Ons assortiment van speeltoestellen voor gebruik buiten is ontworpen om zowel jonge als oudere kinderen een stimulerende speelervaring te bieden en bevat meer dan 1500 producten. Dit geeft de opstellers van bestekken de maximale flexibiliteit voor de planning van een speelruimte. Ongeacht of ze een klassieke stalen schommel nodig hebben of een volledig op maat gemaakte houten speelstructuur. Lees meer over onze exclusieve speeltoestellen, of ontdek hoe u uw eigen speeltuin ontwerpt en aanlegt in ons gedeelte over de inrichting van een buitenruimte.

Contact

Modulaire multifunctionele speeltoestellen UniMini (1-5 jaar)

Modulaire speeltoestellen voor de kleinere kinderen. Hier kunnen ze winkeltje spelen, spannende bruggen oversteken, glijden, kruipen of zich gewoon bezighouden met de bijgevoegde spelletjes.

Modulaire multifunctionele speeltoestellen UniPlay (5-12 jaar)

Een fantastisch modulair systeem met veel verschillende speelactiviteiten, op verschillende niveaus. Kies een systeem uit ons standaardgamma of stel uw eigen systeem samen volgens uw wensen.

Schommels & Schommelzitjes

Een klassiek speeltoestel voor de speeltuin. Schommels zijn al decennialang een vaste waarde in openbare buitenruimtes en ze horen bij de meest herkenbare en populaire speeltoestellen. We hebben schommels in hout en staal, in verschillende soorten en maten voor kinderen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Veertoestellen & Wippen

Door een schommelende beweging te maken, ontwikkelen peuters grove motorische en evenwichtsvaardigheden en bouwen ze geleidelijk hun kernkracht op. Onze veertoestellen zijn verkrijgbaar in verschillende thema's om fantasierijk spel te stimuleren en uw speeltuin aan te vullen.

NRG Stalen Parcours

NRG is gebouwd op de fysieke ontwikkeling van een kind, terwijl het tegelijkertijd sociale interactie bevordert en vaardigheden opbouwt. Dit parcours heeft een modulair ontwerp waardoor u opstellingen kunt maken die zijn afgestemd op uw ruimte en budget.

Klimtoestellen

Voeg meer fysieke uitdagingen toe aan uw speelplaats met ons ruime assortiment klimtoestellen voor kinderen, verkrijgbaar in verschillende vormen, maten, materialen en kleuren.

Klimnetten

Voeg meer fysieke uitdagingen toe aan uw speeltuin met ons assortiment klimnetten. Klimmen is een geweldige manier voor kinderen om hun fysieke kracht, grove motoriek en coördinatie op te bouwen. Er is een ruime keuze in draaiende klimmers tot thematische constructies zodat u het perfecte toestel voor uw speeltuin kunt vinden.

Klimrotsen

Voeg een wow-factor toe aan uw speeltuin en bied kinderen spannende uitdagingen. We bieden 9 verschillende soorten klimrotsen die bij uw speelruimte passen.

Glijbanen

Glijbanen zijn favoriet bij alle kinderen, van peuters tot grotere kinderen, omdat zij hen een gevoel van avontuur geven. We bieden voor alle leeftijdsgroepen losstaande glijbanen in verschillende uitvoeringen en maten. Het aanbod reikt van themaglijbanen en buisglijbanen tot en met glijbanen voor hellingen.

Draaitoestellen

Van onze gemakkelijk toegankelijke Spinmee tot de innovatieve Mobilus, draaitoestellen bieden een opwindende en sociale speelervaring. Draaitoestellen hebben ook een grote gebruikerscapaciteit en zijn een geweldige aanvulling op een multi-play faciliteit.

Kabelbanen

Maak uw speelruimte nog aantrekkelijker met onze kabelbanen! Kinderen vinden kabelbanen leuk en spannend en vaak zijn ze de belangrijkste attractie in een speeltuin. De kabelbanen zijn leverbaar in zowel staal als hout.

Dynamisch spelen

Ons assortiment van dynamische toestellen geeft kinderen de mogelijkheid om verschillende speelfuncties gecombineerd in één toestel te ervaren, zoals bij onze draaiende wip, Swingo, of onze roterende schommels, Titan en Mini Titan. Deze speeltoestellen zijn onconventioneel en zorgen voor een hele bijzondere ervaring.

Speelhuizen en Spelletjes

Speelhuizen stimuleren rollenspel en sociale interactie, en educatieve spelletjes ondersteunen de ontwikkeling en creativiteit van kinderen.

Muziekinstrumenten

Deze toegankelijke openluchtmuziekinstrumenten zijn gemakkelijk te bespelen door alle kinderen. Met de Concerto-lijn kunnen kinderen van alle niveaus het plezier en de voordelen van muziek maken ervaren.

Stalen Multiplay

Onze stalen speeltoestellen zijn ontwikkeld voor de oudere kinderen en zijn bijzonder geschikt op schoolpleinen. Het fascinerende ontwerp is inspirerend en ze ondersteunen de ontwikkeling van kracht en coördinatie.

Robinia speeltoestellen

De serie natuurlijke speeltoestellen van robinia is duurzaam, bestendig en past perfect in elke speeltuin. Bevat trimbanen, multiplaytoestellen, schommels, speelhuisjes en nog veel meer.

Hindernisbaan

Al onze hindernissen zijn ontworpen voor kinderen en volwassenen om hun vaardigheden te oefenen en te verbeteren. Uiteindelijk kunnen zij de strijd aanbinden met een vriend.

Zand- en waterspelen

Met zand en water spelen biedt kinderen heel wat voordelen. Ze oefenen meten en wegen, ontwikkelen hun fijne motoriek en prikkelen hun verbeelding. Door de omgang met de verschillende materialen en texturen leren kinderen ook ontdekken en genieten met al hun zintuigen.

Trampolines

Onze trampolines voor buiten zijn verkrijgbaar in vier verschillende vormen en maten om aan uw wensen en eisen te voldoen. Springen is niet alleen leuk, maar traint ook de spieren van het hele lichaam en verbetert coördinatie, flexibiliteit, uithoudingsvermogen, kracht en balans.

Inclusief spelen

Iedereen inspireren is de kern van wat we doen. Inclusieve speelruimten moeten toegankelijk, boeiend en stimulerend zijn voor kinderen van alle leeftijden en vaardigheden en hen de mogelijkheid geven om samen te spelen.

X

Heb je vragen?

Ons team van experts helpt je graag!
 

Neem contact met ons op en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.