Om producten aan uw collectie toe te voegen, zoekt u eenvoudig naar producten. U klikt op 'productdetails' en selecteert op de productpagina 'toevoegen aan mijn collectie'. Dit is te vinden in het paneel met productopties of onder de productafbeelding.

Search Advanced Close

Park & Stad

Wij hebben producten die niet altijd het meest zichtbaar zijn, maar die er in hoge mate toe bijdragen het milieu aangenamer te maken. Naast parkbanken, -banken en -tafels hebben we ook barbecues die groot genoeg zijn om iedereen tegelijk te laten grillen, stijlvolle bloembakken, fietsenstallingen en nog veel meer. Plaatsen waar mensen elkaar ontmoeten, verzamelen ook zwerfvuil. Het moet dus gemakkelijk schoon te houden zijn, en liefst op een nette manier. Wij hebben vuilnisbakken die in alle omgevingen hun werk doen.

Park & Urban Meubelserie

Ontdek onze serie die zijn ontworpen in samenwerking met gerenommeerde Scandinavische ontwerpers. Van klassieke items, geïnspireerd op traditionele Zweedse meubels, tot strakke, eigentijdse ontwerpen.

Banken

De HAGS parkbanken zijn perfect om op te ontspannen of elkaar te ontmoeten. Ze zijn ontworpen om op te gaan in de openbare ruimte en deze te verbeteren. De producten passen goed op promenades, pleinen, in winkelcentra en bij ingangen van gebouwen.

Tafels

Ongeacht of u op zoek bent naar een eigentijds design of een klassiek ontwerp, onze tafels zijn de perfecte aanvulling op een zitgelegenheid buiten.

Banktafels

Onze picnictafels nodigen uit plaats te nemen voor inspirerende onderlinge contacten.

Fietsenstallingen

HAGS fietsenrekken zijn ontworpen om fietsen veilig en praktisch neer te zetten. Ze zijn vrijstaand uitgevoerd of in de grond verankerd. Onze fietsenstallingen bieden een effectieve bescherming tegen weersinvloeden.

BBQ's

HAGS barbecues zijn erg populair en creëren een natuurlijke ontmoetingsplaats. Ze zijn groot genoeg om iedereen tegelijk te laten grillen.

Afvalbakken

Met hun eigentijdse uitstraling en gebruiksvriendelijke kenmerken zijn de HAGS-afvalbakken een aansporing om buitenruimtes schoon en aantrekkelijk te houden.

Asbakken

Onze asbakken zijn duurzaam en kunnen gemakkelijk worden leeggemaakt. De asbakken kunnen aan palen of afvakbakken worden bevestigd of vrijstaand worden opgesteld.

Plantenbakken

HAGS bloembakken passen met hun eenvoudige elegantie in zowel historische als moderne omgevingen. De bloembakken zorgen voor een gevoel van welbehagen in het stadsbeeld en fungeren tevens als scheiding tussen bijvoorbeeld de rijbaan en de voetgangersstraat.

Pergola & Uterum

Volwassenen en kinderen met zonneallergie en kinderen die gevoelig zijn voor de zon, kunnen vaak niet naar speeltuinen of openbare plaatsen gaan als er geen schaduw is. Daarom is het belangrijk om zones te hebben waar mensen niet in direct zonlicht staan.

Ontwerpers

Bij HAGS willen we natuurlijke ontmoetingsplaatsen creëren waar iedereen zich kan ontplooien. Onze producten voor binnen en buiten zijn gemaakt in samenwerking met verschillende Scandinavische ontwerpers.

Overig

Producten om het verkeer te reguleren en de veiligheid voor voetgangers en automobilisten te waarborgen.

X

Heb je vragen?

Ons team van experts helpt je graag!
 

Neem contact met ons op en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.