Om producten aan uw collectie toe te voegen, zoekt u eenvoudig naar producten. U klikt op 'productdetails' en selecteert op de productpagina 'toevoegen aan mijn collectie'. Dit is te vinden in het paneel met productopties of onder de productafbeelding.

Search Advanced Close

Dennis Inclusive Seesaw

Deze aantrekkelijke inclusieve wip past in elke speeltuin en is perfect voor kinderen van alle niveaus. In tegenstelling tot andere inclusieve wippen is deze niet alleen voor rolstoelgebruikers - iedereen kan er samen plezier aan beleven.

Het ontwerp heeft veel toegankelijkheidsvoorzieningen, waaronder een aangepaste zitting op rolstoelhoogte die gebruikers de ruimte geeft om vanuit zittende positie in te stappen.

Rosenlund Möbelserie

Gevormd voor comfort

De ondersteunende rugleuning is gebeeldhouwd voor comfort, en als optie houdt een vijfpuntsgordel de gebruiker veilig en beveiligd.

Ondertussen kunnen ouders of verzorgers de wip indien nodig bedienen met handgrepen op de rugleuning. Er is ook een handvat aan de voorkant van de zitting voor gebruikers om vast te houden voor extra steun.

Slim ontwerp

Het slimme ontwerp maakt maximaal drie gebruikers tegelijk mogelijk. Kinderen kunnen aan weerszijden van de wip zitten, met één in het midden. Ze kunnen de structuur dan op verschillende manieren bewegen.

Het kind in het midden kan opstaan en zich vasthouden aan de gebogen centrale leuning en heen en weer zwaaien om vaart te maken. Als alternatief kunnen de kinderen in de stoelen hun benen gebruiken om de wip te bewegen of de centrale leuning gebruiken als zij beperkte kracht in hun benen hebben.

Ontworpen voor opname

Het productontwikkelingsproces werd ondersteund door verschillende industrie-experts op het gebied van kinderontwikkeling, inclusief ontwerp en onderwijs, en door ons team van ontwerpingenieurs. Het product is volledig TUV gecertificeerd en is door een grote verscheidenheid aan gebruikers uitgeprobeerd tijdens meerdere speeltests in het veld.

De Dennis Inclusive Seesaw biedt een alternatief voor de klassieke wip met slimme functies die alle kinderen aanspreken. Deze inclusieve speelklassieker wordt geleverd in rood, geel, groen of grijs, maar kleuren op maat zijn op aanvraag verkrijgbaar. Veranker hem in of boven de grond, afhankelijk van uw huidige speelplaatsinrichting.

Ontwikkelingsproces - Van idee tot realiteit

Wilt u meer informatie?

X

Heb je vragen?

Ons team van experts helpt je graag!
 

Neem contact met ons op en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.