Om producten aan uw collectie toe te voegen, zoekt u eenvoudig naar producten. U klikt op 'productdetails' en selecteert op de productpagina 'toevoegen aan mijn collectie'. Dit is te vinden in het paneel met productopties of onder de productafbeelding.

Search Advanced Close

Juridisch

Welkom op de website van hags.com!

Algemeen

Deze site en alle subsites daarvan (gezamenlijk de "Site") worden gepubliceerd en onderhouden door HAGS Aneby AB, haar dochterondernemingen of verkoopmaatschappijen (gezamenlijk "HAGS"). Uw gebruik van deze site betekent dat u akkoord gaat met de volgende voorwaarden. 

HAGS behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken te allen tijde een deel van deze Overeenkomst geheel of gedeeltelijk te wijzigen, aan te passen, aan te vullen of te verwijderen. Wijzigingen in deze Overeenkomst worden van kracht wanneer een kennisgeving van een dergelijke wijziging op de Site wordt geplaatst. Als u de site blijft gebruiken nadat een wijziging in deze overeenkomst is geplaatst, wordt dit beschouwd als aanvaarding van die wijzigingen.

Icoon voor Geverifieerd door de community

Licentie

Met inachtneming van de voorwaarden die in deze overeenkomst zijn uiteengezet, verleent HAGS u een niet-exclusief, niet-overdraagbaar, beperkt recht op toegang, gebruik en weergave van de site en het materiaal daarop. U stemt ermee in de werking van de site op geen enkele manier te verstoren of te proberen te verstoren.

Icoon voor Geverifieerd door de community

HAGS geeft u toestemming om de informatie ("Materialen") op de Site alleen voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden te gebruiken, te bekijken en te downloaden. Deze autorisatie is geen eigendomsoverdracht van de Materialen en kopieën van de Materialen en is onderworpen aan de volgende beperkingen:

Icoon voor Geverifieerd door de community
  1. U mag de materialen op deze site alleen kopiëren als u alle auteursrechten en andere eigendomsvermeldingen in de originele materialen op alle kopieën van de materialen behoudt.

  2. U mag het materiaal op deze site op geen enkele manier wijzigen of reproduceren of openbaar weergeven, uitvoeren of distribueren, of het op een andere manier gebruiken voor openbare of commerciële doeleinden.

  3. U mag de Materialen niet aan een andere persoon overdragen, tenzij u hen op de hoogte stelt van de verplichtingen die voortvloeien uit deze Gebruiksvoorwaarden en zij ermee instemmen deze te accepteren. U stemt ermee in om te voldoen aan eventuele aanvullende beperkingen die op de site worden weergegeven, aangezien deze van tijd tot tijd kan worden bijgewerkt. Deze site, inclusief al het materiaal, is auteursrechtelijk beschermd en wordt beschermd door wereldwijde auteursrechtwetten en verdragsbepalingen.
Icoon voor Geverifieerd door de community

U stemt ermee in om alle auteursrechtwetten wereldwijd na te leven bij het gebruik van deze site en om ongeoorloofd kopiëren van materiaal te voorkomen. HAGS verleent u geen expliciete of impliciete rechten onder patenten, ontwerpen, handelsmerken, auteursrechten of wetten op handelsgeheimen.

Icoon voor Geverifieerd door de community

Informatie nauwkeurigheid

Hoewel er zorg is besteed aan de juistheid van de informatie op deze site, aanvaardt HAGS hiervoor geen verantwoordelijkheid. De Materialen kunnen onnauwkeurigheden en fouten bevatten. HAGS garandeert niet de nauwkeurigheid of volledigheid van de Materialen of de betrouwbaarheid van enig advies, mening, verklaring of andere informatie die wordt weergegeven of verspreid via de Site. Alle informatie op de site is alleen voor informatieve doeleinden. De informatie en functies op de site vormen geen bindende aanbiedingen om producten of diensten beschreven op de site te kopen of verkopen, of om dergelijke producten of diensten beschikbaar te stellen in uw regio.

Icoon voor Geverifieerd door de community

HAGS-producten worden te koop aangeboden door onafhankelijke distributeurs en de aankoop van dergelijke producten of diensten is onderworpen aan de voorwaarden van het toepasselijke verkoopcontract.

Icoon voor Geverifieerd door de community

HAGS verklaart of garandeert niet dat producten of diensten die op de site worden afgebeeld of vermeld, momenteel te koop zijn. Ongeacht de informatie die op de site wordt gepresenteerd, behoudt HAGS zich het recht voor om op elk moment diensten, producten, modellen, onderdelen, accessoires en andere items te beëindigen of specificaties te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

Icoon voor Geverifieerd door de community

Websites van derden

Voor uw gemak kan de Site links bevatten naar sites op internet die eigendom zijn van, gepubliceerd worden en onderhouden worden door derden. HAGS neemt geen verplichting op zich om de inhoud van dergelijke sites van derden te controleren of te beoordelen, en HAGS is evenmin verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid of betrouwbaarheid van dergelijke sites van derden.

Icoon voor Geverifieerd door de community

Externe links naar de site

Alle links naar de site moeten schriftelijk worden goedgekeurd door HAGS.

Icoon voor Geverifieerd door de community

Gebruikersgaranties

U verklaart en garandeert dat u de Site zult gebruiken in overeenstemming met deze Overeenkomst, inclusief de wet- en regelgeving onder deze Overeenkomst, en om te voldoen aan alle bestaande en toekomstige sitebeleidsregels en regels. U stemt ermee in dat u de Website niet zult gebruiken om:

Icoon voor Geverifieerd door de community

 

  1. Spam of ongewenste post door te sturen.
  2. U voor te doen als HAGS of iemand anders.
  3. Kopteksten te vervalsen of identifiers anderszins te manipuleren om de oorsprong van de inhoud op deze site te verhullen.
  4. Een verkeerde beeld te geven van uw connectie met een persoon of instelling.
  5. Te handelen op een wijze die een negatieve invloed heeft op de mogelijkheid van gebruikers om de site te gebruiken.
  6. U bezig te houden met activiteiten die welke toepasselijke wetgeving dan ook zouden overtreden.
  7. Materiaal te posten of door te sturen dat de rechten van anderen op enige manier schendt of welk materiaal onwettig, beledigend, lasterlijk, vulgair of anderszins aanstootgevend is of als genoemd materiaal advertenties of verzoeken bevat met betrekking tot producten of diensten.
  8. Persoonlijke gegevens over andere gebruikers te verzamelen of te bewaren, tenzij hiervoor uitdrukkelijk toestemming is gegeven door die gebruikers. HAGS is niet wettelijk gebonden aan deze overeenkomst en behoudt al zijn wettelijke rechten met betrekking tot dergelijke schending.      

Intellectuele eigendomsrechten

U erkent dat alle intellectuele eigendomsrechten (inclusief, maar niet beperkt tot, auteursrecht, patenten, know-how, vertrouwelijke informatie, databaserechten en rechten met betrekking tot handelsmerken en ontwerpen (al dan niet geregistreerd) op de Site berusten bij HAGS of haar licentiehouders. Alle rechten met betrekking tot goodwill en intellectuele eigendoms die voortvloeien uit het gebruik van dergelijke intellectuele eigendomsrechten en die berusten bij HAGS, komen ten goede aan HAGS.

Beperking van aansprakelijkheid

HAGS zal in geen geval aansprakelijk zijn voor enige directe of indirecte schade, gevolgschade, punitieve schade, speciale of incidentele schade (met inbegrip van maar niet beperkt tot schade door verlies van zaken, overeenkomsten, inkomsten, data, informatie of onderbreking van de bedrijfsvoering) die voortvloeien uit, ontstaan door of een raltie hebben met het gebruik van of de onmogelijkheid tot gebruik van deze website of de inhoud of in verband met deze overeenkomst, zelfs als HAGS op de hoogte is gebracht van de mogelijkheid van dergelijke schade. In aanvulling op de bovenstaande voorwaarden, zal HAGS in geen geval aansprakelijk zijn voor enige fouten, onjuistheden, onvolledigheden of andere gebreken, ontijdigheden of onechtheid van enige informatie op deze site.

Jurisdictieverklaring

Deze site wordt gecontroleerd en beheerd door HAGS vanuit het kantoor in Zweden. HAGS verklaart niet dat materialen op deze site geschikt of beschikbaar zijn voor gebruik op andere locaties buiten Zweden en voor toegang tot deze materialen vanuit gebieden waar de inhoud illegaal en verboden is. Als u de site bezoekt vanaf locaties buiten Zweden, bent u verantwoordelijk voor de naleving van alle lokale wetten. De wetten van Zweden zijn van toepassing op deze overeenkomst, zonder gevolg te geven aan de conflicterende wettelijke bepalingen. De rechtbank van Stockholm is exclusief bevoegd in eerste aanleg van elk geschil dat voortvloeit uit deze overeenkomst.

Privacybeleid

Algemeen

Houd er rekening mee dat om deel te nemen aan sommige van onze functies en activiteiten en om toegang te krijgen tot sommige van onze producten of diensten, het nodig kan zijn dat u Persoonsgegevens verstrekt op bepaalde delen van de Site. Daarom begrijpt u volledig en stemt u ondubbelzinnig in met het verzamelen, gebruiken en overdragen van dergelijke Persoonsgegevens onder deze voorwaarden.

Privacybeleid

BASISPRINCIPES

Uw persoonsgegevens zijn belangrijk. Zo belangrijk dat er een reeks wetten is om het te beschermen (waarvan de belangrijkste de Algemene Verordening Gegevensbescherming of "GDPR" is). HAGS doet er alles aan om zijn steentje bij te dragen om uw persoonlijke gegevens te beschermen en om deze wetten na te leven.

In de praktijk betekent dit dat we alle persoonsgegevens die wij over u bewaren:

  • Rechtmatig, eerlijk en op een transparante manier gebruiken.
  • Alleen verzamelen voor geldige doeleinden die we u duidelijk hebben uitgelegd en niet gebruiken op een manier die onverenigbaar is met die doeleinden.
  • Relevant zijn voor de doeleinden waarover we u hebben verteld en alleen beperkt zijn tot die doeleinden.
  • Correct en up-to-date worden gehouden.
  • Alleen worden bewaard zolang als nodig is voor de doeleinden waarover we u hebben geïnformeerd.
  • Veilig worden bewaard.

Verzameling en gebruik van persoonsgegevens en andere gebruikersinformatie

Icoon voor Geverifieerd door de community

We gebruiken een aantal technologische tools om gegevens te verzamelen en ons bedrijf te promoten. Deze tools omvatten (maar zijn niet exclusief voor) HAGS-websites, Twitter, Facebook, Mailchimp, LinkedIn, YouTube en Google.

Icoon voor Geverifieerd door de community

We zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken als de wet ons dat toestaat. Meestal zullen we uw persoonlijke gegevens gebruiken wanneer:

Icoon voor Geverifieerd door de community
  • we het contract (dat we op het punt staan ​​​​te sluiten of met u zijn aangegaan) moeten uitvoeren;
  • het noodzakelijk is voor onze legitieme belangen (of die van een derde partij) en uw belangen en fundamentele rechten prevaleren niet boven die belangen;
  • we moeten voldoen aan een wettelijke of regelgevende verplichting;
  • we details van ons productassortiment en aanbiedingen verstrekken in overeenstemming met uw contactvoorkeuren.

Overdracht van persoonsgegevens

HAGS zal de Persoonsgegevens die u op de Site verstrekt niet (anders dan voor routinedoeleinden) overdragen aan derden, behalve (a) met uw toestemming; (b) zoals vereist door de wet of een gerechtelijk bevel; (c) aan personen of bedrijven waarmee HAGS contracten heeft om de interne activiteiten van de site of ons bedrijf uit te voeren.

Icoon voor Geverifieerd door de community

Prijzen en aanbiedingen

Alle prijzen of specifieke of algemene aanbiedingen die op de Site worden weergegeven, zijn niet vast, maar alleen door HAGS voorgestelde en/of aanbevolen prijzen en aanbiedingen. Neem contact op met uw lokale/nationale dealer voor meer en nauwkeurige informatie over geldige prijzen en/of aanbiedingen.

Icoon voor Geverifieerd door de community

Cookies

Volgens de Zweedse wet op elektronische communicatie (lag (2003:389) om elektronisk kommunikation) moeten bezoekers van een webpagina worden geïnformeerd als de webpagina cookies gebruikt. Een Cookie is een klein tekstbestand dat wordt gebruikt om informatie op te slaan. Als de gebruiker de site later opnieuw bezoekt, kan de website de gegevens van het eerder opgeslagen Cookie lezen en zo bijvoorbeeld bepalen of de gebruiker de site al eerder heeft bezocht en in welke delen van de website de gebruiker in het bijzonder geïnteresseerd is. Deze abonnementsdienst maakt gebruik van twee soorten cookies. Eén soort wordt gebruikt voor "herinneren", b.v. uw producten die u hebt opgeslagen als "Favorieten" of de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw distributeur, en worden op uw computer bewaard zolang u besluit niet uit te loggen bij deze abonnementsservice. U kunt de cookie zelf verwijderen. Als u de functie "Vraag in de toekomst niet meer om mijn gebruikersnaam en wachtwoord" niet gebruikt, wordt de cookie nooit op uw computer opgeslagen. De andere soort cookie, ook wel sessiecookie genoemd, wordt gebruikt om bijvoorbeeld bij te houden welke taal je hebt gekozen op de webpagina. Gedurende de tijd dat u een site bezoekt, wordt deze cookie tijdelijk opgeslagen in het geheugen van uw computer. Een sessiecookie wordt niet lang op uw computer opgeslagen en verdwijnt wanneer u uw webbrowser sluit.

X

Heb je vragen?

Ons team van experts helpt je graag!
 

Neem contact met ons op en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.