Om producten aan uw collectie toe te voegen, zoekt u eenvoudig naar producten. U klikt op 'productdetails' en selecteert op de productpagina 'toevoegen aan mijn collectie'. Dit is te vinden in het paneel met productopties of onder de productafbeelding.

Search Advanced Close

Speelhuis Eddul

Eddul is een speelhuisje dat speciaal ontworpen is voor de allerkleinsten op het speelplein. Het speelhuis is uniek en is in nauwe samenwerking met de klant ontwikkeld om aan de specifieke behoeften van kinderen te voldoen.

Voor de kleinere kinderen is Eddul als een magneet. Het uitnodigende ontwerp en de veilige, zachte lijnen maken dit speelhuis tot een plek waar kinderen kunnen ontdekken, spelen en leren terwijl ze beschermd zijn tegen de verzengende zonnestralen. Een zorgvuldig ontworpen weerbescherming over het hele speelhuis zorgt niet alleen voor een verkoelende schaduw op zonnige dagen, maar ook voor een regenvrije ruimte als het weer niet helemaal meewerkt.

Volledige transparantie is belangrijk als het gaat om de veiligheid van kinderen. Er zijn geen verborgen hoekjes of hoekjes waar kinderen zich kunnen verstoppen, waardoor zowel ouders als leidinggevenden in de speeltuin een duidelijk overzicht hebben van wat er gebeurt.

Toegankelijkheid is een ander belangrijk aspect van Eddul. Door het ontbreken van een vloer is dit speelhuis toegankelijk voor iedereen, ook voor kinderen met een handicap. Dit geeft alle kinderen de kans om deel te nemen aan het spel en creëert een inclusieve omgeving op de speelplaats.

Speelhuis Eddul Details

Verschillende kamers om de verbeelding van de kinderen te stimuleren

Eddul is een fantastisch speelhuis dat is onderverdeeld in verschillende unieke kamers om kinderen een veelzijdige en fantasierijke speelervaring te geven. Het is als een hele kleine wereld voor de kinderen om te verkennen en hun eigen avonturen in te creëren.

Binnen in Eddul vind je een woonkamer met een zitje waar de kinderen kunnen ontspannen. Er is ook een keuken, waar de kleine chef-koks hun culinaire meesterwerken kunnen bereiden. Het bedrijfsgedeelte is een leuke plek voor kinderen om te doen alsof ze hun eigen winkel runnen. Voor de handigere kinderen is er een werkplaats, waar ze kunnen spelen en hun eigen projecten kunnen bouwen.

De creatieve vrijheid is hier eindeloos. Voor wie meer van groen en verbouwen houdt, heeft Eddul een tuin waar kinderen hun eigen "bloemen" en "groenten" kunnen kweken of gewoon van de natuur kunnen genieten. En last but not least is er een stal waar de kleine "dierenverzorgers" hun dieren kunnen verzorgen. Het voeren, borstelen en verzorgen van de dieren geeft kinderen een gevoel van verantwoordelijkheid en empathie.

Materiaal & Verankering

Eddul is gemaakt van High Pressure Laminate (HPL) en heeft ondersteunende houten palen. Deze combinatie van materialen geeft het speelhuisje een uitstekende duurzaamheid en esthetische schoonheid.

HPL staat bekend om zijn weerstand tegen weersomstandigheden, waardoor het perfect is voor buitenspelen. Eddul is bestand tegen regen, zon en wind en zal lange tijd in uitstekende staat blijven. Bovendien is HPL gemakkelijk schoon te maken, wat belangrijk is om het speelhuisje fris en veilig te houden voor de kinderen.

De houten palen geven Eddul structuur en stabiliteit terwijl ze een warme en uitnodigende sfeer creëren. Het hout voegt ook een extra dimensie toe aan de speelervaring van de kinderen door een gevoel van natuurlijkheid en avontuur in het speelhuis te brengen.

Eddul is verkrijgbaar met de volgende verankeringstypen:

S - Verzonken fundering

CC - ter plaatse gegoten

OM - Bovengronds

BM - losse vulling

X

Heb je vragen?

Ons team van experts helpt je graag!
 

Neem contact met ons op en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.