Om producten aan uw collectie toe te voegen, zoekt u eenvoudig naar producten. U klikt op 'productdetails' en selecteert op de productpagina 'toevoegen aan mijn collectie'. Dit is te vinden in het paneel met productopties of onder de productafbeelding.

Search Advanced Close

Marine & Bruggen

EZ Dock levert steigeronderdelen die kinderen en volwassenen van alle leeftijden gemakkelijke en veilige toegang geven tot de activiteiten waar ze van houden, inclusief ADA-toegankelijkheid. Onze onderhoudsvrije systemen zijn ontworpen voor klanten die niet de middelen hebben om constant steigeronderhoud te doen. Parken en recreatiegebieden door het hele land kiezen voor het EZ Dock-systeem omdat ze geen last meer van houtsplinters hebben en omdat ze de steigers het hele jaar door buiten kunnen laten - zelfs als het vriest.

Steigeronderdelen

Onze drijvende, modulaire, samengestelde steigeronderdelen kunnen in alle mogelijke vormen worden geplaatst, passend bij uw oever en levensstijl.

PWC-liften

EZ Port Max 2i is de eenvoudigste en meest duurzame drive-on, push-off methode voor droogdokken. Of u nu een ervaren operator bent of net begint, het instappen en lanceren is een fluitje van een cent en ideaal voor waterscooters van elk formaat of merk.

Boat Port

Uw boot hoog en droog houden was nog nooit zo eenvoudig. De EZ BoatPort is een eenvoudige en stabiele drive-on, drive-off methode voor het aanmeren van boten in een groot aantal maten tot ongeveer 2266 kg.

Verankering

Zodra je EZ Dock is gemaakt, moet je een verankeringssysteem selecteren dat aansluit bij de bestaande heipalen of je nieuwe installatie. Ons brede assortiment verankeringssystemen is geschikt voor verschillende wateromstandigheden en ondergronden (diep, ondiep, ruw, modderig of zanderig) en is eenvoudig te installeren.

Loopplanken

Gebruikmakend van dezelfde technologie en vervaardigd met dezelfde kwaliteit als onze steigeronderdelen, zijn EZ Dock loopplanken duurzaam en modulaire veelzijdig. Loopplanken zijn vervaardigd uit aluminium, hout of polyethyleen.

EZ Trail

EZ Trail is een slimme manier om hellingen en paden toegankelijk te maken in het bos, moerasgebied of een andere plaats waar een veilig en duurzaam vlonder nodig is.

EZ Launch

Aanleggen en afmeren is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij dit innovatieve ontwerp uit één stuk, compleet met geïntegreerde paddle-inkepingen.

Accessoires

Een breed scala aan accessoires, waaronder opbergdozen, bumpers, schoenplaten, banken, ladders en glijbanen om uw EZ Dock-installatie bij te werken. 

X

Heb je vragen?

Ons team van experts helpt je graag!
 

Neem contact met ons op en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.