Om producten aan uw collectie toe te voegen, zoekt u eenvoudig naar producten. U klikt op 'productdetails' en selecteert op de productpagina 'toevoegen aan mijn collectie'. Dit is te vinden in het paneel met productopties of onder de productafbeelding.

Search Advanced Close


 

HAGS Design 3D

Tijd om uw buitenomgeving te plannen?

Nu lanceren we een gloednieuwe applicatie die je werk een beetje makkelijker en leuker maakt. Bovenal krijgt u in een vroeg stadium een realistisch beeld van het resultaat.

HAGS Design 3D geeft u de mogelijkheid om te spelen met de producten uit ons parkassortiment. U kunt eenvoudig testen welke kleuren, varianten en combinaties het beste in uw omgeving passen via Augmented Reality - AR op uw mobiel of tablet.Wat betekent dat in gewoon Nederlands, vraagt u zich misschien af? Vrij vertaald, betekent het augmented reality.

Als u eenmaal hebt getest, gedraaid en gedraaid tot u tevreden bent met uw visualisatie, kunt u een boodschappenlijstje opslaan dat het plaatsen van een bestelling gemakkelijk en handig maakt. U kunt ook foto's nemen van uw creatie en deze delen met een vriend, collega of klant. Download de app vandaag nog en speel je een weg naar de perfecte buitenruimte!

 

  

X

Heb je vragen?

Ons team van experts helpt je graag!
 

Neem contact met ons op en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.