Om producten aan uw collectie toe te voegen, zoekt u eenvoudig naar producten. U klikt op 'productdetails' en selecteert op de productpagina 'toevoegen aan mijn collectie'. Dit is te vinden in het paneel met productopties of onder de productafbeelding.

Search Advanced Close

HAGS - Inspirerend voor alle leeftijden

Welkom bij HAGS, wij zijn een van de grootste fabrikanten van recreatieve toestellen voor de buitenruimte. Wij leveren wereldwijd sport-, spel-, fitness-, park & stad-, EZ Dock en schaduw-uitrusting. Bezoek onze website als u op zoek bent naar het perfecte product om uw project af te ronden of als u advies nodig hebt om met een project te beginnen. Hier vindt u informatie over de inrichting van een buitenruimte met onze HAGS-toestellen.

HAGS geautoriseerde distributeur in Nederland is VrienDD.

Spelen

Onze speeltoestellen voor buiten moedigen kinderen aan om te schommelen, draaien, klimmen, glijden en vooral om plezier te beleven. Onze producten reiken van traditionele stalen schommels tot en met multi-play units rond een thema.

Sport & fitness

Gratis te gebruiken buitensportfaciliteiten moedigen mensen aan om te sporten en een gelukkig en gezond leven te leiden. Onze multisportvelden en sportscholen in de buitenlucht zijn geschikt voor gebruikers van verschillende leeftijden met uiteenlopende vaardigheden.

Fietsparkeren en Straatmeubilair

Ons speciaal samengestelde assortiment van duurzaam Fietsparkeren en Straatmeubilair is ontworpen in samenwerking met gerenommeerde productontwerpers en architecten.

Schaduw

Onze schaduwstructuren bieden maximale bescherming tegen de ongewenste effecten van de zon.

Marine

Ons dockingsysteem is geweldig voor alle soorten oevers en is extreem veelzijdig, flexibel en stabiel. Het systeem is ontworpen voor alle weerstypes en waterstanden.

HAGS - Speelsysteem

UniPlay en UniMini kunnen op vele manieren worden gecombineerd. Breid een bestaande speelstructuur uit met nieuwe speelelementen, begin klein, vergroot het tot in het oneindige in zowel moeilijkheidsgraad als grootte.

UniPlay Hinderbana

Met UniPlay hindernisbanen kan het hele gezin buiten spelenderwijs oefenen. Elke hindernis heeft twee verschillende moeilijkheidsgraden. Hier kun je mama, opa, je vriend of jezelf uitdagen.

HAGS Design 3D

Tijd om uw buitenomgeving te plannen? HAGS Design 3D geeft u de mogelijkheid om te spelen met de producten uit ons parkassortiment. U kunt eenvoudig testen welke kleuren, varianten en combinaties het beste in uw omgeving passen via Augmented Reality - AR op uw mobiel of tablet.

X

Heb je vragen?

Ons team van experts helpt je graag!
 

Neem contact met ons op en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.