Header image

Veiligheidsnormen

Bij HAGS staat veiligheid voorop.

Tussen uitdagend en gevaarlijk zit een wereld van verschil. Als iets gevaarlijk is, betekent dat voor kinderen vaak risico’s die ze niet kunnen inschatten, maar als iets uitdagend is, is dat juist een gelegenheid om hun vaardigheden te vergroten. Uit onderzoek naar ernstige ongevallen op speelplaatsen is gebleken dat de meeste ongelukken gebeuren met toestellen die niet op veiligheid zijn getest. Daarom hanteren we bij onze productontwikkeling internationale normen voor onderzoek en veiligheid.

EN 1176-1177.

Kwaliteit staat sinds jaar en dag hoog in het vaandel bij HAGS. De producten van HAGS voldoen dan ook aan de hoogste normen op het gebied van ontwerp functionaliteit, speelwaarde en veiligheid, waaronder de Europese veiligheidsnormen voor speeltoestellen, EN 1176 en EN 1177.

TÜV.

Het Duitse keuringsinstituut Technischer Überwachungs-Verein (TÜV) hanteert de meest uitgebreide en geavanceerde test- en keuringsprocedures ter wereld. We zijn er dan ook trots op dat alle speeltoestellen van HAGS zijn goedgekeurd door TÜV.