Header image

Ga je mee naar buiten?

March 2016

De lente is begonnen: tijd voor de kinderen om weer lekker buiten te spelen! Dat viert
onze partner de Rolf groep nu met een grote kortingsactie! Je krijgt tijdelijk 15% korting op een groot deel van het aanbod aan buitenspeelmateriaal: sport & spel, rijdend materiaal en zand & water. Sla snel je slag, want deze actie loopt t/m 1 mei 2016.

Vind de gouden schep en WIN!

VrienDD en de Rolf groep hebben een leuke winactie ontwikkeld! Hierbij maak je kans op 1 van de 4 clinics van profbasketballer Henk Pieterse. Al 10 jaar reist basketballer Henk Pieterse door het hele land met zijn ‘Pest Mij Maar’ tour. Zijn clinics zitten tjokvol leuke sportactiviteiten, maar hij heeft ook een boodschap: pesten kan echt niet! Kortom: sportief & educatief. Bekijk
hier ook een filmpje >>

 

Hoe doe je mee? Schaf in de webshop van de Rolf groep één of meer Rolf scheppen aan met korting (art.nr. 910.1023). Het is dan echt een verrassing welke kleur schep je ontvangt... en misschien wel een gouden! Blijkt bij het uitpakken van je bestelling dat 1 van de 4 gouden scheppen bij jou terecht is gekomen, dan win je een basketbalclinic voor jouw school of opvanglocatie!