Header image

vrienDD; de nieuwe geautoriseerde dealer/partner van HAGS en Playpower in Nederland

April 2015

Edo Gabes en Menno Roozendaal gaan weer met elkaar en voor onze klant aan de slag. Per januari 2015 zal vrienDD uw vragen voor de buitenruimte op een frisse en open manier tegemoet treden. Met onze passie, ervaring, kennis, creativiteit en gedrevenheid kunnen wij al uw vragen omtrent uw buitenruimte aan. Van vernieuwing to beheer em onderhoud bent u bij vrienDD aan het goede adres. vrienDD is een jong, fris, creatief maar bovenal gedreven bedrijf. Met passie en volle overgave willen wij u helpen met de totaaloplossing voor uw buitenruimte. De ervaring van 20 jaar hebben wij samen kunnen brengen in een nieuw bedrijf genaamd vrienDD. vrienDD; uw buitenruimte, onze passie.

Visie;

Altijd en overal genieten van onze buitenruimte. Iedereen gebruikt de buirtenruimte op een andere manier, met verschillende doelen, met verschillende ambities maar bovenal omdat het heerlijk is om buiten te zijn. Ons doel is op een creatieve, eerlijke en open manier samen met u de beste oplossing te realiseren voor de gebruikters van uw buitenruimte. Wij analyseren, ontwerpen en richten uw buitenruimte in en zijn daarnaast zeer goed in staat om na d eoplevering deze ook te onderhouden, te beheren en te laten inspecteren. Kortom; van speelplek tot sportplek, van recreeren tot werken, van uw grensafcheiding tot de groenvoorziening, van fiets paerkeren tot overkappingen, van straatmeubilair tot fitness, uw buitenruimte, onze passie. Elke buitenruimte verdient zijn eigen unieke oplossing.

Partners:

vrienDD is met ingang van 2015 de nieuwe geautoriseerde dealer/partner van HAGS en Playpower producten/diensten in Nederland. Onze jarenlange ervaring in het verkopen van het Zweedse speeltoestellen merk HAGS geeft vrienDD en u als klant van ons de start die het wens. HAGS inspireert alle leeftijden en is wereldwijd 1 van de grootste producenten van speeltoestellen, sporttoestellen, straatmeubilair, fiets parkeeroplossingen en overkappingen. HAGS is onderdeel van het Amerikaanse Playpower Inc. HAGS heeft daarmee toegang tot 1 van de grootste speeltoestellen en recreatieve assortimenten ter wereld. HAGS is in 1948 opgericht en is sindsdien nog altijd gevestig in Aneby te Zweden. De overige merken binne Playpower (Miracle recreatie, Little Tikes commercials, Shade Structures en Softplay) zullen wij vanuit Engeland en Amerika importeren voor de Nederlandse markt. 

Hoven Buitenspelen zal vrienDD bijstaan in grote maatwerkprojecten, de projectbegeleiding tijdens uitvoering, de montages van onze toestellen, ontwerpen, onderhoud en inspectie maar bovenal zal Hoven als echte partner fungeren om onze klanten te helpen bij de inrichting van de buitenruimte. De combinatie met Hoven maakt vrienDD uniek voor u als klant.

vrienDD B.V., Joan Muyskenweg 44, 1114 AN Amsterdam, Telefoon; 088-5679900, info@vrienDD.nl, www.vrienDD.nl